Начало
   Обръщение
   Нашите продукти
   Здравна информация
   3D разходка
   Видеотека
   За компанията
   Рихтер в медиите
   За контакти
   Лекарствена безопасност
   Новини
   Кариера

www.escapelle.bg
www.lumbago.bg
www.bsobgyn.com
www.nhif.bg
www.bda.bg
www.blskn.org
www.mh.government.bg
         Regulon

Описание
Регулон 150 микрограма/30 микрограма филмирани таблетки е комбиниран хормонален лекарствен продукт, отпускан по лекарско предписание. Всяка таблетка съдържа 150 микрограма desogestrel (прогестоген) и 30 микрограма ethinylestradiol (синтетичен естроген).
Механизмът на действие на Регулон се основава на повлияването на различни процеси в организма, най-важните от които са потискане на овулацията и предизвикване на промени в ендометриума, както и в консистенцията на цервикалния мукус.

Терапевтични показания
Контрацепция.
Начин на приложение
Таблетките се приемат в реда, посочен на опаковката, всеки ден приблизително по едно и също време, с малко течност. Приема се по една таблетка на ден в продължение на 21 дни. Приемът на всяка следваща опаковка започва след 7 дневен интервал, през който таблетки не се приемат, като през този период обикновено настъпва отпадно кървене.
Опаковка
21 филмирани таблетки са включени в един блистер. Блистерите са опаковани в сгъваеми картонени кутии.
        По-подробна информация за лекарствения продукт може да бъде получена на уебсайта на Изпълнителната агенция по лекарствата www.bda.bg или директно от Търговското представителство на „Гедеон Рихтер“ АД в България, чрез отправяне на запитване на телефон 02 812 90 77, или на e-mail адрес: drugsafety@richter.bg