Начало
   Обръщение
   Нашите продукти
   Здравна информация
   3D разходка
   Видеотека
   За компанията
   Рихтер в медиите
   За контакти
   Лекарствена безопасност
   Новини
   Кариера

www.escapelle.bg
www.lumbago.bg
www.bsobgyn.com
www.nhif.bg
www.bda.bg
www.blskn.org
www.mh.government.bg
         Gynazol

Описание
Гиназол 20 мг/г вагинален крем е лекарствен продукт, отпускан по лекарско предписание, който включва в състава си активното вещество butoconazole nitrate.
Butoconazole nitrate е имидазоловo производно, което инхибира превръщането на ланостерол в ергостерол в гъбичната клетъчна мембрана. Това променя пермеабилитета на клетките на гъбичките и съответно тяхната жизненоспособност.

Терапевтични показания
Локално лечение на вулвовагинални гъбични инфекции, причинени от Candida albicans.
Начин на приложение
Препоръчителната интравагинално прилагана доза е един пълен апликатор с вагинален крем, който може да бъде приложен по всяко време на деня (за предпочитане вечер).
Опаковка
Всеки апликатор съдържащ приблизително 5 g вагинален крем, е поставен в контейнер, който е обвит в ламинирано пликче. Пликчето е поставено в сгъваема картонена кутия.
        По-подробна информация за лекарствения продукт може да бъде получена на уебсайта на Изпълнителната агенция по лекарствата www.bda.bg или директно от Търговското представителство на „Гедеон Рихтер“ АД в България, чрез отправяне на запитване на телефон 02 812 90 77, или на e-mail адрес: drugsafety@richter.bg