Начало
   Обръщение
   Нашите продукти
   Здравна информация
   3D разходка
   Видеотека
   За компанията
   Рихтер в медиите
   За контакти
   Лекарствена безопасност
   Новини
   Кариера

www.escapelle.bg
www.lumbago.bg
www.bsobgyn.com
www.nhif.bg
www.bda.bg
www.blskn.org
www.mh.government.bg
         Aflamil

Описание
Афламил 100 mg филмирани таблетки е лекарствен продукт, отпускан по лекарско предписание, който включва в състава си активното вещество aceclofenac.
Aceclofenac е нестероидно противовъзпалително активно вещество с изразен аналгетичен ефект. Счита се, че неговият механизъм на действие се дължи на инхибиране на простагландиновата синтеза.

Терапевтични показания
Симптоматично лечение на възпалението и болката при остеоартрит, ревматоиден артрит, анкилозиращ спондилит, както и при други болезнени заболявания на опорно-двигателния апарат (напр. хумероскапуларен периартрит и извънставен ревматизъм). Болезнени състояния, като болки в гърба (лумбаго), зъбобол, първична дисменорея.
Начин на приложение
Афламил филмирани таблетки е предназначен за перорално приложение. Таблетките трябва да се поглъщат с поне половин чаша течност и могат да бъдат приемани с храна.
Опаковка
В един блистер са включени 10 филмирани таблетки. Два блистера (общо 20 таблетки) са опаковани в сгъваема картонена кутия.
        По-подробна информация за лекарствения продукт може да бъде получена на уебсайта на Изпълнителната агенция по лекарствата www.bda.bg или директно от Търговското представителство на „Гедеон Рихтер“ АД в България, чрез отправяне на запитване на телефон 02 812 90 77, или на e-mail адрес: drugsafety@richter.bg