Начало
   Обръщение
   Нашите продукти
   Здравна информация
   3D разходка
   Видеотека
   За компанията
   Рихтер в медиите
   За контакти
   Лекарствена безопасност
   Новини
   Кариера

www.escapelle.bg
www.lumbago.bg
www.bsobgyn.com
www.nhif.bg
www.bda.bg
www.blskn.org
www.mh.government.bg
         Aflamil stick

Описание
Афламил 100 mg прах за перорална суспензия е лекарствен продукт, отпускан по лекарско предписание, който включва в състава си активното вещество aceclofenac.
Aceclofenac е нестероидно противовъзпалително активно вещество с изразен аналгетичен ефект. Счита се, че неговият механизъм на действие се дължи на инхибиране на простагландиновата синтеза.

Терапевтични показания
Болезнени остри възпалителни състояния, като болки в гърба (лумбаго) и ставите, зъбобол, менструална болка (дисменорея).
Симптоматично лечение на болката и възпалението при хронични ставни заболявания, като остеоартрит, ревматоиден артрит и анкилозиращ спондилартрит (засяга междупрешленните стави на гръбначния стълб) или други болезнени двигателни нарушения (напр. хумероскапуларен периартрит и екстраартикуларен ревматизъм).

Начин на приложение
Лекарственият продукт е предназначен само за перорална употреба. Съдържанието на едно саше се разтваря в около 40-60 ml вода и се приема веднага.
Опаковка
3 g прах за приготвяне на перорална суспензия е включен в еднодозово саше. 20 еднодозови сашета са опаковани в една сгъваема картонена кутия.
        По-подробна информация за лекарствения продукт може да бъде получена на уебсайта на Изпълнителната агенция по лекарствата www.bda.bg или директно от Търговското представителство на „Гедеон Рихтер“ АД в България, чрез отправяне на запитване на телефон 02 812 90 77, или на e-mail адрес: drugsafety@richter.bg