Начало
   Обръщение
   Нашите продукти
   Здравна информация
   3D разходка
   Видеотека
   За компанията
   Рихтер в медиите
   За контакти
   Лекарствена безопасност
   Новини
   Кариера

www.escapelle.bg
www.lumbago.bg
www.bsobgyn.com
www.nhif.bg
www.bda.bg
www.blskn.org
www.mh.government.bg
         Aflamil cream

Описание
Афламил 15 мг/г крем е лекарствен продукт, отпускан без лекарско предписание, който включва в състава си активното вещество aceclofenac.
Aceclofenac е нестероидно противовъзпалително активно вещество с изразен аналгетичен ефект. Счита се, че неговият механизъм на действие се дължи на инхибиране на простагландиновата синтеза.

Терапевтични показания
Лечение на болката и възпалението, свързани с травматична патология и мускулно-скелетни заболявания. Може да се използва за лечение на възпаления на сухожилията, възпаления на ставните връзки, мускулите и ставите, като тендинит, тендосиновит, разтягане, изкълчване, периартрит, дистензия, лумбаго и тортиколис.
Начин на приложение
Този продукт е само за външна употреба. Прилага се посредством леко втриване с масажиране в засегнатата област. Прилаганата доза зависи от размера на засегнатата област.
Опаковка
60 грама крем е опакован в алуминиева туба, която е поставена в картонена кутия.
        По-подробна информация за лекарствения продукт може да бъде получена на уебсайта на Изпълнителната агенция по лекарствата www.bda.bg или директно от Търговското представителство на „Гедеон Рихтер“ АД в България, чрез отправяне на запитване на телефон 02 812 90 77, или на e-mail адрес: drugsafety@richter.bg