Начало
   Обръщение
   Нашите продукти
   Здравна информация
   3D разходка
   Видеотека
   За компанията
   Рихтер в медиите
   За контакти
   Лекарствена безопасност
   Новини
   Кариера

www.escapelle.bg
www.lumbago.bg
www.bsobgyn.com
www.nhif.bg
www.bda.bg
www.blskn.org
www.mh.government.bg
« Обратно към резултатите

Ревматичните болести – масови, хронични, инвалидизиращи
01.06.2009

 „Ревматичните болести – масови, хронични, инвалидизиращи”

Всеки седми жител на Земята е с ревматични оплаквания, във всяко трето семейство има човек с ревматологичен проблем. Ревматичните болести  са една от най-честите причини за временна нетрудоспособност, както и за трайно инвалидизиране. Ревматичните болести причиняват много болка, скованост, нарушена двигателна активност, което води до рязко влошаване качеството на живота. Обездвижването  и намалената продължителност на живота са най-драстичните последици от тези все още нелечими  болести. Най-широко използваните медикаменти при лечение на ревматичните болести са нестероидните противовъзпалителни средства. Трудно бихме могли да си представим качеството на човешкия живот, ако не съществуваха те. Безкрайното човешко страдание би ни съпътствало. Фармацевтичната компания Гедеон Рихтер дава възможността на българските лекари и пациенти да се облагодетелстват от предимствата на препарата AFLAMIL  (aceclofenac).


AFLAMIL (aceclofenac) e оригинална разработка ,регистриран е в над 60 страни на света, сред които Великобритания, САЩ, Франция, Италия, Германия и др.
   
С AFLAMIL са проведени многобройни рандомизирани и контролирани клинични проучвания с включени над 20000 пациента, голяма част от които са публикувани в последните години в авторитетни международни научни списания. Тези проучвания потвърждават наблюденията от ежедневната клинична практика:
   
AFLAMIL е високоефективно НСПВС за лечение на ревматичната болка и възпалението, и се отличава с по-добра поносимост от страна на стомашно-чревния тракт и по малко общи нежелателни лекарствени реакции.
  
AFLAMIL е мощно оръжие в борбата с ревматичната болка и може да допренесе за подобряване качеството на живот на пациентите с остеоартроза.