Начало
   Обръщение
   Нашите продукти
   Здравна информация
   3D разходка
   Видеотека
   За компанията
   Рихтер в медиите
   За контакти
   Лекарствена безопасност
   Новини
   Кариера

www.escapelle.bg
www.lumbago.bg
www.bsobgyn.com
www.nhif.bg
www.bda.bg
www.blskn.org
www.mh.government.bg
« Обратно към резултатите

Diroton на НОВИ ЦЕНИ
01.06.2009

За да отговори на нуждите на лекарите и пациентите, от 1 Юни 2009 г. Гедеон Рихтер предлага Diroton на НОВИ ЦЕНИ. Това дава възможност повече български пациенти да получат достъпно лечение с висококачествен АСЕ-инхибитор, с еднократно дозиране:ЛЯТОТО ЗАСТРАШАВА ГРЪБНАКА!
Mydocalm, приложен в доза 3 х 150 mg сигурява:

- бързо повлияване на болката;
- възможност за предотвратяване хронифицирането на болката;
- бързо възвръщане на работоспособността;

„Ревматичните болести – масови, хронични, инвалидизиращи”

    AFLAMIL е високоефективно НСПВС за лечение на ревматичната болка и възпалението, и се отличава с по-добра поносимост от страна на стомашно-чревния тракт и по малко общи нежелателни лекарствени реакции.
    AFLAMIL е мощно оръжие в борбата с ревматичната болка и може да допренесе за подобряване качеството на живот на пациентите с остеоартроза.

Фармецевтична компания Гедеон Рихтер в периода 25-27 юни ще участва на 28 мата Национална Акушерска Конференция в к.к. Слънчев бряг.

В периода 24-26 юни 2009 г.  в х-л Планета, к.к Слънчев бряг ще се проведе Втората Национална Конференция за млади акушер-гинеколози. Поканени са над 100 млади лекари от цялата страна. Условие за участие в конференцията беше написването на разработки касаещи репродуктивното здраве на жената.